Boek onze soft skill training

Netwerken

Home » Alle soft skill trainingen » Training Netwerken

Training Netwerken

Netwerken is een belangrijk instrument om succesvol te kunnen zijn op werk. Want jouw netwerk levert vaak oplossingen, kansen en mogelijkheden die je zonder dat netwerk niet zou krijgen. Dit zijn dus belangrijke soft skills om te bezitten. Maar hoe bouw je nou aan een netwerk op een effectieve manier? En moet je perse heel extravert zijn om dit goed te kunnen? Wij leren je alles in deze training.

Effectief netwerken brengt jouw werk naar een hoger niveau. Voor betere prestaties en meer plezier.

Goed nieuws: netwerken draait niet om extravert zijn. Iedereen heeft zijn eigen netwerkstijl. En door die te ontdekken en versterken kan iedereen werken aan een sterk, kwalitatief netwerk. We gaan daarom aan de slag met verschillende netwerktechnieken en delen een breed scala aan inzichten met je. Zodat jij jouw netwerk optimaal kan inzetten en jezelf en jouw werk naar een hoger niveau kan tillen. Je zal zien dat je beter presteert, meer voor elkaar krijgt en meer plezier hebt!

Willen jij en je collega’s werken aan jullie netwerk skills? Dan is deze incompany training de perfecte manier om dat voor elkaar te krijgen. Onder het kopje ‘Inhoud’ vertellen we je precies wat er aan bod komt.

Inhoud van de training

Hieronder geven we een indicatie van de training. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • We behandelen de kenmerken van succesvol netwerken. Want er zijn bepaalde do’s en dont’s die jouw mate van succes kunnen beinvloeden.
 • We delen de verschillende netwerkstijlen met je, en laten je ontdekken welke netwerkstijl het beste bij jou past.
 • We zoomen in op het thema ‘elevator pitch’. Want de technieken uit zo’n pitch pas je ook toe als je een netwerkgesprek aan het voeren bent.
 • We leren je hoe je, naast analoog netwerken, ook online kan werken aan het uitbouwen en versterken van je netwerk.
 • Als je eenmaal een netwerk hebt opgebouwd is het minstens zo belangrijk om jouw netwerk goed te onderhouden. Wij vertellen je hoe je dit kan doen.
 • Deze training zit vol met praktijkonderdelen. Onder andere opdrachten, oefeningen, rollenspellen en challenges komen aan bod. Zo leer jij om de theorie direct in de praktijk te kunnen brengen.
Resultaten van de training

We gaan in deze training werken aan de volgende resultaten.


 • Je bent bekend met de kenmerken van succesvol netwerken. Je weet precies wat je in netwerksituaties wel en niet moet doen.
 • Je ontdekt jouw persoonlijke netwerkstijl. Of je nu introvert of extravert bent, jouw netwerkstijl zorgt ervoor dat je effectief kan netwerken.
 • Je leert over elevator pitching, zodat je de principes hieruit toe kan passen in jouw gesprekken.
 • Je bent in staat om ook digitaal aan je netwerk te bouwen.
 • Je begrijpt het belang van jouw netwerk onderhouden en hebt verschillende skills en handvatten om dit adequaat te kunnen doen.
 • Je ervaart meer rust, zelfvertrouwen en plezier in netwerksituaties. Je voelt je krachtig en weet op eenvoudige manier jouw netwerk uit te breiden en te verstevigen.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven door:


Joëlla

Als communicatiedeskundige en stylist is Joëlla specialist in personal styling en persoonlijke presentatie. Ze spreekt met know-how en passie over onderwerpen als: non-verbale communicatie, personal branding, online en offline persoonlijke presentatie, eerste indrukken, kleur, stijl & mode trends.

Joëlla heeft een online marketing achtergrond van zes jaar met o.a. drie jaar ervaring in de zakenwereld in Londen. Naast de trainingen die ze bij Soft Skill Trainer verzorgt heeft ze een eigen personal styling bureau.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (Meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btw Max. 15 (Meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (Meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (Meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het slagen van de training is het belangrijk dat de inhoud zo goed mogelijk aansluit op jullie behoefte. Om de inhoud af te stemmen doorlopen we op voorhand een aantal belangrijke stappen:

 1. Ndat we je aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in. Dit kan digitaal of face to face zijn. Dat gesprek is ter kennismaking én om meer over de aanvraag te horen. Na het gesprek ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.
 2. Gaan we samenwerken? Wat leuk! We sturen je dan een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de training afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een training is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


Voor onze soft skill trainingen hebben we de actief leren-methode ontwikkelt. Daarmee kunnen we in korte tijd toewerken naar een hoog leerrendement.

Actief leren betekent dat de deelnemers in een training veelvuldig zélf aan de slag gaan met de materie. Onze trainers wisselen de nodige theorie daarom regelmatig af met interactieve praktijkonderdelen, zoals opdrachten, reflectie en oefeningen. Door deze manier van werken ontstaan er bij deelnemers razendsnel handvatten en inzichten, die zij vervolgens eenvoudig in hun werkleven kunnen inzetten.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Wil je samen met je collega’s aan jullie soft skills werken? Boek deze training!

Vraag via onderstaande knop een offerte aan voor deze training.
We zorgen dat de offerte binnen 48 uur in je mailbox zit.

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten mogen helpen.. 😍
Zij beoordelen ons met een 8.8.

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij boeken regelmatig soft skill trainingen voor onze leden. We werken daarvoor altijd samen met Soft Skill Trainer. Ze hebben een breed aanbod, hoge kwaliteit en goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Soft Skill Trainer geeft nu al meer dan 2 jaar trainingen aan onze medewerkers. Ze communiceren altijd snel en duidelijk. Zowel voor als na de training. Dat vinden we heel prettig.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

We hebben bij Soft Skill Trainer een training Complimenteren gevolgd. Onze medewerkers hebben daar ontzettend veel van op kunnen steken. Bedankt voor de leuke training!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Soft Skill Trainer faciliteert al lange tijd trainingen bij ons. Die samenwerking verloopt altijd prettig. Ze denken graag met je mee om samen de perfecte training te bedenken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Soft Skill Trainer wel eens in voor onze klanten waarbij we catering verzorgen. We horen van die klanten altijd positieve geluiden als deze partij langs is geweest.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Soft Skill Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Klanten waarderen ons met
een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

Onze klanten bevinden zich
verspreid door heel Nederland.

#1 trainers

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde trainers.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Hebben jij en je collega’s interesse in een van onze soft skill trainingen?
Als je contact met ons opneemt helpen we je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@softskilltrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0736.