Voor specifieke leerbehoeftes

Maatwerk training

Home » Maatwerk training

Boek een maatwerk training voor specifieke uitdagingen op leergebied.

Spelen er specifieke uitdagingen binnen de organisatie, een afdeling of een team? En willen jullie een 100% op maat gemaakte oplossing om die uitdaging te tackelen? Dan is een maatwerk training een goede keuze.

Willen jullie sparren over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Onze coördinatoren helpen je graag.

Waarom kies je voor maatwerk?

Worden jullie geconfronteerd met specifieke uitdagingen binnen een team, een afdeling of de organisatie? Of maken jullie een grote verandering door waar op getraind moet worden?

Dan kan je kiezen voor maatwerk. Met een incompany maatwerk training wordt de training volledig gebouwd naar jullie wensen. Zo haal je een optimaal leerrendement uit jullie situatie.

Benut de kracht van ons netwerk

Wij maken gebruik van een uitgebreid netwerk aan professionele trainers. Dat zijn professionals die niet alleen training kunnen geven, maar ook echt expert zijn binnen hun vakgebied.

Zij zijn daarom in staat om krachtige maatwerk trainingen te ontwikkelen. Trainingen die precíés de nadruk leggen op de gebieden die voor jullie het meest relevant zijn.

Wat je van ons mag verwachten

Trainingen ontwikkelen. We zijn er goed in en doen het graag. We vinden het daarbij belangrijk dat we jullie volledig ontzorgen. Jullie schetsen de kaders, wij nemen daarna de lead.

Voor een zo goed mogelijk eindresultaat gaan we regelmatig met jullie in gesprek. Zo verliezen jullie nooit de grip op het proces en werken we samen toe naar de perfecte training.

 

Willen jullie de soft skills van medewerkers verder ontwikkelen?

Hebben jullie interesse om een van onze soft skill trainingen te volgen?
Neem via onderstaande knop meteen contact met ons op.

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten mogen helpen.. 😍
Zij beoordelen ons met een 8.8.

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij boeken regelmatig soft skill trainingen voor onze leden. We werken daarvoor altijd samen met Soft Skill Trainer. Ze hebben een breed aanbod, hoge kwaliteit en goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Soft Skill Trainer geeft nu al meer dan 2 jaar trainingen aan onze medewerkers. Ze communiceren altijd snel en duidelijk. Zowel voor als na de training. Dat vinden we heel prettig.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

We hebben bij Soft Skill Trainer een training Complimenteren gevolgd. Onze medewerkers hebben daar ontzettend veel van op kunnen steken. Bedankt voor de leuke training!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Soft Skill Trainer faciliteert al lange tijd trainingen bij ons. Die samenwerking verloopt altijd prettig. Ze denken graag met je mee om samen de perfecte training te bedenken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Soft Skill Trainer wel eens in voor onze klanten waarbij we catering verzorgen. We horen van die klanten altijd positieve geluiden als deze partij langs is geweest.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Soft Skill Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Klanten waarderen ons met
een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

Onze klanten bevinden zich
verspreid door heel Nederland.

#1 trainers

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde trainers.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Hebben jij en je collega’s interesse in een van onze soft skill trainingen?
Als je contact met ons opneemt helpen we je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@softskilltrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0736.