Boek onze soft skill training

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Home » Alle soft skill trainingen » Training Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Training Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Komt het volgende je bekend voor? Tijdens een gesprek met een klant of een collega lukt het niet om je punt over te brengen of om je gesprekspartner op een positieve manier te beïnvloeden. Dat is vervelend, want daardoor krijg je minder voor elkaar dan je wil. Dat maakt je werk minder leuk én minder productief. Gelukkig bestaat er een methode die jou helpt om meer uit je communicatie te halen: Neuro Linguïstisch Programmeren of kortweg NLP. Deze populaire en krachtige methode zorgt ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt op de werkvloer. 

Soft skill training Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP): communiceer effectiever voor meer invloed, meer voldoening en betere prestaties

Tijdens de soft skill training NLP leer je diverse technieken om effectiever en daadkrachtiger met jezelf en met anderen te communiceren. Je leert eerst meer over de theorie achter NLP en de voordelen van deze methode voor jou, je team en de organisatie als geheel. Daarna staat vooral de praktijk centraal. Door te oefenen met de verschillende technieken merk je hoe je kan aansluiten bij gesprekspartners en meer impact maakt op de werkvloer. Op die manier krijg jij een stuk meer voor elkaar – individueel maar ook op teamniveau. NLP zorgt namelijk voor een prettige samenwerking en (nog) betere teamprestaties, aangezien onder andere vergaderingen, discussies en brainstormsessies effectiever en efficiënter verlopen. 

Hebben jij en je collega’s zin om aan de slag te gaan met NLP? Neem dan deel aan deze training. Lees onder het kopje ‘Inhoud’ meer over het programma.

Inhoud van de training

Hieronder geven we een indicatie van de training. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • Je leert hoe NLP is ontstaan, hoe het precies werkt en welke voordelen jij, het team en de organisatie ervan hebben.
 • We analyseren of jij en je collega’s bewust of onbewust al gebruik maken van NLP-technieken en wat de invloed daarvan is.
 • Alle verschillende NLP-technieken komen voorbij en je leert hoe je ze kunt toepassen in gesprekken met collega’s of klanten.
 • Ook oefenen jij en je collega’s met de fris geleerde technieken. Dit doe je in de vorm van opdrachten en rollenspellen die zijn afgestemd op jullie specifieke werksituatie.
 • We bespreken de rol van zintuigen, taal- en woordkeuze en de invloed ervan op de effectiviteit van jouw communicatie.
 • Samen met je collega’s bepaal je hoe NLP kan bijdragen aan een betere samenwerking zodat jullie meer teamdoelen bereiken.
 • Om na de training de technieken op de juiste momenten toe te kunnen passen, werken we aan een concreet plan van aanpak waar jij en je teamleden mee uit de voeten kunnen.
Resultaten van de training

We gaan in deze training werken aan de volgende resultaten.


 • Je weet de theorie achter NLP, snapt hoe de methode werkt en kent de rol van zintuigen en taal- en woordkeuze binnen deze methode.
 • Je bent je bewust van alle NLP-technieken die je vóór het volgen van de training al gebruikte in je communicatie met anderen.
 • Je hebt uitvoerig geoefend met de technieken zodat je ze voortaan succesvol kunt toepassen op de werkvloer om je doelen te bereiken.
 • Jij en je collega’s weten hoe jullie met NLP een hechter team creëren dat beter presteert.
 • Het lukt jou om met krachtige communicatie meer impact te maken. Je zult merken dat je werkkwaliteit- en productiviteit verbetert en dat je met meer zelfvertrouwen en plezier je klussen klaart.
Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (Meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btw Max. 15 (Meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (Meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (Meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het slagen van de training is het belangrijk dat de inhoud zo goed mogelijk aansluit op jullie behoefte. Om de inhoud af te stemmen doorlopen we op voorhand een aantal belangrijke stappen:

 1. Ndat we je aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in. Dit kan digitaal of face to face zijn. Dat gesprek is ter kennismaking én om meer over de aanvraag te horen. Na het gesprek ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.
 2. Gaan we samenwerken? Wat leuk! We sturen je dan een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de training afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een training is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


Voor onze soft skill trainingen hebben we de actief leren-methode ontwikkelt. Daarmee kunnen we in korte tijd toewerken naar een hoog leerrendement.

Actief leren betekent dat de deelnemers in een training veelvuldig zélf aan de slag gaan met de materie. Onze trainers wisselen de nodige theorie daarom regelmatig af met interactieve praktijkonderdelen, zoals opdrachten, reflectie en oefeningen. Door deze manier van werken ontstaan er bij deelnemers razendsnel handvatten en inzichten, die zij vervolgens eenvoudig in hun werkleven kunnen inzetten.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Wil je samen met je collega’s aan jullie soft skills werken? Boek deze training!

Vraag via onderstaande knop een offerte aan voor deze training.
We zorgen dat de offerte binnen 48 uur in je mailbox zit.

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten mogen helpen.. 😍
Zij beoordelen ons met een 8.8.

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij boeken regelmatig soft skill trainingen voor onze leden. We werken daarvoor altijd samen met Soft Skill Trainer. Ze hebben een breed aanbod, hoge kwaliteit en goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Soft Skill Trainer geeft nu al meer dan 2 jaar trainingen aan onze medewerkers. Ze communiceren altijd snel en duidelijk. Zowel voor als na de training. Dat vinden we heel prettig.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

We hebben bij Soft Skill Trainer een training Complimenteren gevolgd. Onze medewerkers hebben daar ontzettend veel van op kunnen steken. Bedankt voor de leuke training!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Soft Skill Trainer faciliteert al lange tijd trainingen bij ons. Die samenwerking verloopt altijd prettig. Ze denken graag met je mee om samen de perfecte training te bedenken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Soft Skill Trainer wel eens in voor onze klanten waarbij we catering verzorgen. We horen van die klanten altijd positieve geluiden als deze partij langs is geweest.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Soft Skill Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Klanten waarderen ons met
een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

Onze klanten bevinden zich
verspreid door heel Nederland.

#1 trainers

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde trainers.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Hebben jij en je collega’s interesse in een van onze soft skill trainingen?
Als je contact met ons opneemt helpen we je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@softskilltrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0736.