Chat with us, powered by LiveChat

Aangenaam kennis te maken

Over ons

Home » Over ons

Wij zijn Soft Skill Trainer. Aangenaam kennis te maken.

Bedankt voor je interesse in onze organisatie! Zoals je wellicht al hebt begrepen zijn wij op dagelijkse basis bezig met soft skills. We vertellen je graag wat meer over waarom we dat zo belangrijk vinden.

Heb je straks nog vragen over ons, ons team of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op. We vinden het altijd leuk om kennis te maken en we kijken uit naar je bericht.

Ons geweldige team

Soft Skill Trainer is een collectief van trainers. Zij zijn allemaal experts binnen hun vakgebied. Op die manier waarborgen we de kwaliteit van iedere training en zorgen we voor een optimaal leerrendement. 🥇

Sylvie
Trainer

Carlijn
Trainer

Paul
Trainer

Gijs
Trainer

Ceciel
Trainer

Esther
Trainer

Booy
Trainer

Kevin
Trainer

Sandra
Trainer

Lennart
Trainer

Angelique
Trainer

Lidushka
Trainer

Annemiek
Trainer

Mark
Trainer

Frauke
Trainer

Karlijn
Trainer

Simone
Trainer

Dirkje
Sales
manager

Susanne
Account
manager

Martha
Account
manager

Peter
Eigenaar

Soft Skill Trainer: hoe, wat, waarom?

Leer ons beter kennen.. 👇

Waarom we doen wat we doen

Wij geloven dat het ontwikkelen van werknemers niet mag worden gezien als kostenpost, maar juist als een belangrijke investering. En dat geldt zeker voor de ontwikkeling van soft skills.

Waarom? Omdat medewerkers met sterke soft skills beter presteren, meer voldoening halen uit hun werk en gemotiveerd zijn om hun volle potentieel te benutten. Daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van. 💪

Incompany soft skill trainingen

Wij organiseren incompany soft skill trainingen. Wat mag je daar van verwachten? Kort samengevat: incompany trainingen zijn praktische leersessies waaraan groepen collega’s tegelijk kunnen deelnemen.

Deze trainingen vinden plaats bij jullie op kantoor. Daarmee is het gedoe van een externe locatie verleden tijd. Werken aan de soft skills van medewerkers in hun eigen vertrouwde omgeving op een efficiënte manier.

Actief leren: onze werkwijze

Wij gebruiken onze eigen ‘actief leren’ methode in al onze trainingen. Trainers wisselen de theorie voortdurend af met praktijkelementen in wisselende groepssamenstellingen.

Hiermee versnellen we het leerproces. Er ontstaan snel nieuwe inzichten en praktische handvatten. Zodat de deelnemers de trainingsruimte verlaten met nieuwe kennis en kunde die ze direct kunnen toepassen.

Hoe we werken voor en na een training

Korte lijntjes, één aanspreekpunt, een heldere inventarisatie en goed advies. Wij vinden het prettig en onze klanten gelukkig ook.

Dat betekent dat je samen met een vaste coördinator door het boekingsproces gaat. Samen bespreken we jullie situatie en kiezen we de best passende inhoud voor jullie soft skill training. Niet voor niets geven klanten ons een gemiddelde waardering van 8,8 op het thema klantcontact. 

Deelnemers

Klanten

Trainers

Trainingen

We hebben al 150+ klanten mogen helpen.. 😍
Zij beoordelen ons met een 8.8.

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij boeken regelmatig soft skill trainingen voor onze leden. We werken daarvoor altijd samen met Soft Skill Trainer. Ze hebben een breed aanbod, hoge kwaliteit en goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Soft Skill Trainer geeft nu al meer dan 2 jaar trainingen aan onze medewerkers. Ze communiceren altijd snel en duidelijk. Zowel voor als na de training. Dat vinden we heel prettig.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

We hebben bij Soft Skill Trainer een training Complimenteren gevolgd. Onze medewerkers hebben daar ontzettend veel van op kunnen steken. Bedankt voor de leuke training!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Soft Skill Trainer faciliteert al lange tijd trainingen bij ons. Die samenwerking verloopt altijd prettig. Ze denken graag met je mee om samen de perfecte training te bedenken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Soft Skill Trainer wel eens in voor onze klanten waarbij we catering verzorgen. We horen van die klanten altijd positieve geluiden als deze partij langs is geweest.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Soft Skill Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Klanten waarderen ons met
een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

Onze klanten bevinden zich
verspreid door heel Nederland.

#1 trainers

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde trainers.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Hebben jij en je collega’s interesse in een van onze soft skill trainingen?
Als je contact met ons opneemt helpen we je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@softskilltrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0736.