Boek onze soft skill training

Personal branding

Home » Alle soft skill trainingen » Training Personal branding

Training Personal branding

Zichtbaar zijn en jezelf profileren is voor veel professionals erg lastig. Terwijl het wel heel belangrijk is. Wie ben je, waar liggen jouw kwaliteiten en waar sta je voor? Al deze aspecten dragen bij aan jouw personal branding. En alleen als je dat durf uit te dragen zal je gezien worden en kan je jouw volle potentieel benutten. In deze incompany training gaan we aan de slag om jouw soft skills op dit gebied te ontwikkelen.

Reflecteer op jezelf, ontdek jouw personal brand en krijg handvatten om dit uit te dragen

In deze training verzamel je inzichten over jezelf. Die inzichten kan je vervolgens verwerken in een sterk persoonlijk merk. In zo’n persoonlijk merk laat je zien wie je bent, waar je voor staat en waar je goed in bent. Eigenlijk vertelt het iets over de unieke meerwaarde die jij als medewerker hebt.

Als je dit goed doet heb je daar je hele carrière voordeel van. Je zal merken dat je krachtiger wordt in onderhandelingen en gesprekken. Je verkrijgt meer invloed en je boodschap maakt meer impact. Allemaal voordelen die je kan inzetten om beter te presteren en te groeien als professional.

Willen jij en je collega’s bezig gaan met personal branding? Dan is deze incompany training geschikt voor jullie. Onder het kopje ‘inhoud’ vertellen we je precies wat je van deze training kan verwachten.

Inhoud van de training

Hieronder geven we een indicatie van de training. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • We staan stil bij de verschillende aspecten van personal branding. Want is een breed speelveld. Onder andere jouw uitstraling, voorkomen, normen en waarden en missie en visie spelen hierin een rol.
 • Beeld, presentatie en branding wordt steeds belangrijker. Het is dus goed om stil te staan bij je eigen imago. Wat maakt jou uniek? Wat wil je uitstralen? Klopt je online imago met je offline persoon?
 • De training Personal Branding inspireert en daagt uit. Je onderzoekt samen met je collega’s wat jouw brand is. Naast een stukje theorie gaan we het ook vooral in de praktijk brengen.
 • We onderzoeken samen waarom dit thema zo belangrijk is. We bespreken de verschillende onderdelen om jezelf en je collega’s beter in kaart te brengen. Hoe kun je dat inzetten om je doelen als professional en als team te bereiken?
 • Met oefeningen als ‘ontdek je waarden’, social media screening, non-verbale communicatie analyse en de ‘first impression game’ ontdek je samen met jouw collega’s wat jouw personal brand uniek maakt.
 • De Personal Branding training is zo vormgegeven dat jij en je collega’s er maximaal rendement uit halen. Dat betekent dat we veel gebruik maken van praktijkonderdelen, zoals oefeningen, opdrachten en challenges.
Resultaten van de training

We gaan in deze training werken aan de volgende resultaten.


 • Je leert alle ins en outs van personal branding en ontdekt de positieve impact die personal branding kan hebben op jouw carrière.
 • Je krijgt een helder beeld van jouw eigen personal brand. Daarnaast help je jouw collega’s bij het helder krijgen van hun brand.
 • Je leert hoe je personal branding kan gebruiken om de verschillende voordelen optimaal te kunnen benutten.
 • Je vergroot je zelfvertrouwen, leiderschap, overtuigingskracht en zichtbaarheid. Dat heeft een positieve invloed op jouw prestaties en werkgeluk.
 • Je kan door middel van personal branding meer impact maken binnen jouw organisatie.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven door:


Joëlla

Als communicatiedeskundige en stylist is Joëlla specialist in personal styling en persoonlijke presentatie. Ze spreekt met know-how en passie over onderwerpen als: non-verbale communicatie, personal branding, online en offline persoonlijke presentatie, eerste indrukken, kleur, stijl & mode trends.

Joëlla heeft een online marketing achtergrond van zes jaar met o.a. drie jaar ervaring in de zakenwereld in Londen. Naast de trainingen die ze bij Soft Skill Trainer verzorgt heeft ze een eigen personal styling bureau.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (Meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btw Max. 15 (Meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (Meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (Meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het slagen van de training is het belangrijk dat de inhoud zo goed mogelijk aansluit op jullie behoefte. Om de inhoud af te stemmen doorlopen we op voorhand een aantal belangrijke stappen:

 1. Ndat we je aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in. Dit kan digitaal of face to face zijn. Dat gesprek is ter kennismaking én om meer over de aanvraag te horen. Na het gesprek ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.
 2. Gaan we samenwerken? Wat leuk! We sturen je dan een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de training afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een training is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


Voor onze soft skill trainingen hebben we de actief leren-methode ontwikkelt. Daarmee kunnen we in korte tijd toewerken naar een hoog leerrendement.

Actief leren betekent dat de deelnemers in een training veelvuldig zélf aan de slag gaan met de materie. Onze trainers wisselen de nodige theorie daarom regelmatig af met interactieve praktijkonderdelen, zoals opdrachten, reflectie en oefeningen. Door deze manier van werken ontstaan er bij deelnemers razendsnel handvatten en inzichten, die zij vervolgens eenvoudig in hun werkleven kunnen inzetten.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Wil je samen met je collega’s aan jullie soft skills werken? Boek deze training!

Vraag via onderstaande knop een offerte aan voor deze training.
We zorgen dat de offerte binnen 48 uur in je mailbox zit.

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten mogen helpen.. 😍
Zij beoordelen ons met een 8.8.

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij boeken regelmatig soft skill trainingen voor onze leden. We werken daarvoor altijd samen met Soft Skill Trainer. Ze hebben een breed aanbod, hoge kwaliteit en goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Soft Skill Trainer geeft nu al meer dan 2 jaar trainingen aan onze medewerkers. Ze communiceren altijd snel en duidelijk. Zowel voor als na de training. Dat vinden we heel prettig.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

We hebben bij Soft Skill Trainer een training Complimenteren gevolgd. Onze medewerkers hebben daar ontzettend veel van op kunnen steken. Bedankt voor de leuke training!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Soft Skill Trainer faciliteert al lange tijd trainingen bij ons. Die samenwerking verloopt altijd prettig. Ze denken graag met je mee om samen de perfecte training te bedenken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Soft Skill Trainer wel eens in voor onze klanten waarbij we catering verzorgen. We horen van die klanten altijd positieve geluiden als deze partij langs is geweest.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Soft Skill Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Klanten waarderen ons met
een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

Onze klanten bevinden zich
verspreid door heel Nederland.

#1 trainers

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde trainers.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Hebben jij en je collega’s interesse in een van onze soft skill trainingen?
Als je contact met ons opneemt helpen we je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@softskilltrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0736.