Boek onze soft skill training

Persoonlijk leiderschap

Home » Alle soft skill trainingen » Training Persoonlijk leiderschap

Training Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is een mooie term die simpelweg aangeeft dat je in control moet zijn over je eigen loopbaan. En in bredere zin in control over je eigen leven. Dat klinkt natuurlijk logisch, maar veel mensen zijn zich hier niet heel bewust van. Hoe vaak vraag jij je bijvoorbeeld af of je nog gelukkig bent met wat je doet? Sta je op plek waar je wil staan? Groei je eigenlijk nog wel? Allemaal vraagstukken die met persoonlijk leiderschap te maken hebben.

Persoonlijk leiderschap resulteert in meer bezinning, meer bewustwording en persoonlijke groei

De vragen die we hierboven beschrijven zijn heel belangrijk. Het is namelijk essentieel om regelmatig te reflecteren op jezelf. Want door die reflectie werk je aan bewustwording en groei. Die groei maak je door in zowel persoonlijk als professioneel opzicht. En uiteindelijk is dat wat je wilt: groeien in de richting die voor jou goed voelt. Dat maakt dat je beter presteert, vitaler bent en meer geluk ervaart. Jouw werk en je leven worden daar simpelweg leuker van.

In deze incompany training nemen we je mee in de wereld van persoonlijk leiderschap. We leren je soft skills aan om hier actief mee aan de slag te gaan. Klinkt dat interessant? Onder het kopje ‘inhoud’ vertellen we je precies wat er aan bod komt in deze sessie.

Inhoud van de training

Hieronder geven we een indicatie van de training. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • We leren je alles over dit onderwerp. Want wat is persoonlijk leiderschap precies? En wat kan je er precies mee winnen? We kunnen vast verklappen dat het een vrij breed begrip is. We nemen je dus mee langs alle belangrijke aspecten.
 • Waar loop jij warm voor? Het is belangrijk dat je je leven vult met zaken die je energie geven. Maar in hoeverre doe jij dat nog? Een passie-analyse helpt je om dit inzichtelijk te maken.
 • Sterke persoonlijk leiders hebben zelfontplooiing hoog in het vaandel staan. We stimuleren je graag om hier ook (weer) actief mee bezig te gaan.
 • Als je een sterk persoonlijk leider bent pak je initiatief en regie over je leven. Zodat je zelf je koers kan bepalen. Wij leren je inzien hoe je hier verantwoordelijkheid over kan nemen.
 • Als je zelf het leven regisseert moet je er vooral voor zorgen dat je loyaal aan jezelf bent. Je hebt immers je eigen pad uitgestippeld en het is belangrijk je daar niet vanaf te laten sturen door invloeden van buitenaf.
 • Je wilt werken aan je persoonlijk leiderschap en dat kan met alle inzichten die je in deze workshop hebt opgedaan. Het is dan belangrijk om een gericht en concreet plan te hebben. Je gaat hier in verschillende praktijkopdrachten en oefeningen aan werken.
Resultaten van de training

We gaan in deze training werken aan de volgende resultaten.


 • Je weet wat persoonlijk leiderschap is en je bent overtuigt geraakt dat het ontwikkelen van soft skills op dit gebied jou gaan helpen.
 • Je krijgt inzicht in je eigen passie en kwaliteiten zodat je daar het maximale uit kan halen.
 • Je leert over de verschillende aspecten van persoonlijk leiderschap, zodat je zelfstandig en actief aan de slag kan gaan met het thema.
 • Je weet dat je verantwoordelijkheid moet nemen over je eigen leven en loopbaan, zodat je kan groeien in de richting die voor jou goed voelt.
 • Je formuleert een plan van toepassing waarmee je stappen kan zetten in de richting die jij wil.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven door:


Carlijn

Carlijn heeft ruime ervaring als trainer en coach binnen verschillende grote organisaties in Nederlands. Sinds 2019 organiseert ze ook voor Soft Skill Trainer. De onderwerpen van die trainingen richten zich vooral op de verschillende disciplines van persoonlijk leiderschap.

Trainingen met Carlijn zijn interactief en praktijkgericht. Na het leggen van een theoretisch kader zijn de deelnemers daarom voornamelijk zelf aan de slag met de nieuwe stof. Zo ontstaan razendsnel inzichten en krijgen ze de nieuwe kennis en kunde snel onder de knie. Op die manier zorgt Carlijn voor een optimaal leerrendement voor iedere deelnemer.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (Meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btw Max. 15 (Meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (Meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (Meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het slagen van de training is het belangrijk dat de inhoud zo goed mogelijk aansluit op jullie behoefte. Om de inhoud af te stemmen doorlopen we op voorhand een aantal belangrijke stappen:

 1. Ndat we je aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in. Dit kan digitaal of face to face zijn. Dat gesprek is ter kennismaking én om meer over de aanvraag te horen. Na het gesprek ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.
 2. Gaan we samenwerken? Wat leuk! We sturen je dan een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de training afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een training is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


Voor onze soft skill trainingen hebben we de actief leren-methode ontwikkelt. Daarmee kunnen we in korte tijd toewerken naar een hoog leerrendement.

Actief leren betekent dat de deelnemers in een training veelvuldig zélf aan de slag gaan met de materie. Onze trainers wisselen de nodige theorie daarom regelmatig af met interactieve praktijkonderdelen, zoals opdrachten, reflectie en oefeningen. Door deze manier van werken ontstaan er bij deelnemers razendsnel handvatten en inzichten, die zij vervolgens eenvoudig in hun werkleven kunnen inzetten.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Wil je samen met je collega’s aan jullie soft skills werken? Boek deze training!

Vraag via onderstaande knop een offerte aan voor deze training.
We zorgen dat de offerte binnen 48 uur in je mailbox zit.

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten mogen helpen.. 😍
Zij beoordelen ons met een 8.8.

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij boeken regelmatig soft skill trainingen voor onze leden. We werken daarvoor altijd samen met Soft Skill Trainer. Ze hebben een breed aanbod, hoge kwaliteit en goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Soft Skill Trainer geeft nu al meer dan 2 jaar trainingen aan onze medewerkers. Ze communiceren altijd snel en duidelijk. Zowel voor als na de training. Dat vinden we heel prettig.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

We hebben bij Soft Skill Trainer een training Complimenteren gevolgd. Onze medewerkers hebben daar ontzettend veel van op kunnen steken. Bedankt voor de leuke training!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Soft Skill Trainer faciliteert al lange tijd trainingen bij ons. Die samenwerking verloopt altijd prettig. Ze denken graag met je mee om samen de perfecte training te bedenken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Soft Skill Trainer wel eens in voor onze klanten waarbij we catering verzorgen. We horen van die klanten altijd positieve geluiden als deze partij langs is geweest.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Soft Skill Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Klanten waarderen ons met
een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

Onze klanten bevinden zich
verspreid door heel Nederland.

#1 trainers

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde trainers.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Hebben jij en je collega’s interesse in een van onze soft skill trainingen?
Als je contact met ons opneemt helpen we je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@softskilltrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0736.