Boek onze soft skill training

Zichtbaarheid en invloed vergroten

Home » Alle soft skill trainingen » Training Zichtbaarheid en invloed vergroten

Training Zichtbaarheid en invloed vergroten

Hoe doen anderen dat toch? Ze laten zichzelf zonder enige moeite zien, brengen hun ideeën in en krijgen wat ze vragen. Dat levert ze een hoop resultaat op in hun werk. Wat een zelfvertrouwen moeten zij hebben..

Wij hebben goed nieuws: dit gedrag ligt ook binnen jouw mogelijkheden. In deze training gaan we je laten zien hoe ook jij jouw zichtbaarheid en invloed vergroot. Wat zou je dan wel niet bereiken?

Pak meer ruimte voor meer kracht, meer zelfvertrouwen en minder twijfel aan jouw ingevingen

In deze training leren we jou in verschillende methodes om jezelf krachtiger te voelen. Je leert om te gaan met negatieve gedachtes, verzamelt bewijzen voor jouw waarde, kijkt wanneer je onzekerheid ervaart en onderzoekt de kracht van taalgebruik. Je gaat voluit staan voor jouw waarde en ontwikkelt een mindset om ruimte te pakken. Daardoor ga je minder twijfelen aan jouw ingevingen en durf je meer te vertrouwen op je kwaliteiten.

Wil jij deze groei ook doormaken? Dan is deze incompany training perfect. Onder het kopje ‘Inhoud’ vertellen we je meer.

Inhoud van de training

Hieronder geven we een indicatie van de training. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • We beginnen met jouw doel bepalen. Wat zou je bereiken als je meer zichtbaar durft te zijn?
 • We onderzoeken jouw succeservaringen. Welk gedrag zag je toen van jezelf? En waarom laat je dat niet vaker zijn.
 • Je reflecteert op lastige situaties. Daarbij breng je in kaart welke situaties dat zijn, wat er dan gebeurd en wat je dan voelt.
 • Je leert verschillende technieken om letterlijk meer ruimte in te nemen en krijgt concrete tips om nog krachtiger over te komen.
 • We onderzoeken de rol van jouw gedachtes op je gedrag. Je leert daarbij over je innerlijke beperkingen en negatieve gedachtes.
 • Natuurlijk wil je alle theorie ook in de praktijk brengen. je werkt daarom aan een plan van aanpak, waarin je in kleine stapjes progressie gaat maken om beter zichtbaar te worden en meer invloed te krijgen.
Resultaten van de training

We gaan in deze training werken aan de volgende resultaten.


 • Je begrijpt beter wat jou tegenhoudt om meer zichtbaar te zijn.
 • Je weet met welk doel je meer gezien en gehoord zou willen worden.
 • Je kent verschillende strategieën om je zichtbaarheid te vergroten.
 • Je hebt ervaren welke strategieën bij jou passen en concrete acties bepaald om jouw zichtbaarheid en invloed de komende tijd stap voor stap te vergroten.
 • Je hebt geoefend met nieuw, effectief gedrag.
 • Je geniet in de toekomst van meer impact, invloed en zichtbaarheid en vergroot zo je prestaties en plezier.
Over de trainer

We werken uitsluitend met gespecialiseerde trainers. Deze training wordt gegeven door:


Karianne

Karianne heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer en coach. Na het afronden van haar studie Communicatiewetenschappen begon ze vol enthousiasme in dat werkgebied. Voor Soft Skill Trainer  verzorgt ze sinds 2018 trainingen over energie, zichtbaarheid en invloed en gedragsverandering.

Daarbij gelooft ze dat mensen zich makkelijker ontwikkelen als ze een doel voor ogen hebben. Met het juiste steuntje in de rug kunnen mensen zichzelf naar hogere niveaus brengen. Karianne organiseert trainingen interactief en met een hoog energieniveau. Zodat leren leuk is en mensen gemotiveerd raken om met zichzelf aan de slag te gaan.

Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (groter in overleg)
7 uur€1.895,00 ex. btw Max. 15 (groter in overleg)
2 * 4 uur€2.095,00 ex. btwMax. 15 (groter in overleg)
3 * 4 uur€2.995,00 ex. btwMax. 15 (groter in overleg)

Proces voor de training

Voor het slagen van de training is het belangrijk dat de inhoud zo goed mogelijk aansluit op jullie behoefte. Om de inhoud af te stemmen doorlopen we op voorhand een aantal belangrijke stappen:

 1. Ndat we je aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in. Dit kan digitaal of face to face zijn. Dat gesprek is ter kennismaking én om meer over de aanvraag te horen. Na het gesprek ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.
 2. Gaan we samenwerken? Wat leuk! We sturen je dan een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de training afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een training is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


Voor onze soft skill trainingen hebben we de actief leren-methode ontwikkelt. Daarmee kunnen we in korte tijd toewerken naar een hoog leerrendement.

Actief leren betekent dat de deelnemers in een training veelvuldig zélf aan de slag gaan met de materie. Onze trainers wisselen de nodige theorie daarom regelmatig af met interactieve praktijkonderdelen, zoals opdrachten, reflectie en oefeningen. Door deze manier van werken ontstaan er bij deelnemers razendsnel handvatten en inzichten, die zij vervolgens eenvoudig in hun werkleven kunnen inzetten.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Wil je samen met je collega’s aan jullie soft skills werken? Boek deze training!

Vraag via onderstaande knop een offerte aan voor deze training.
We zorgen dat de offerte binnen 48 uur in je mailbox zit.

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten mogen helpen.. 😍
Zij beoordelen ons met een 8.8.

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij boeken regelmatig soft skill trainingen voor onze leden. We werken daarvoor altijd samen met Soft Skill Trainer. Ze hebben een breed aanbod, hoge kwaliteit en goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Soft Skill Trainer geeft nu al meer dan 2 jaar trainingen aan onze medewerkers. Ze communiceren altijd snel en duidelijk. Zowel voor als na de training. Dat vinden we heel prettig.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

We hebben bij Soft Skill Trainer een training Complimenteren gevolgd. Onze medewerkers hebben daar ontzettend veel van op kunnen steken. Bedankt voor de leuke training!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Soft Skill Trainer faciliteert al lange tijd trainingen bij ons. Die samenwerking verloopt altijd prettig. Ze denken graag met je mee om samen de perfecte training te bedenken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Soft Skill Trainer wel eens in voor onze klanten waarbij we catering verzorgen. We horen van die klanten altijd positieve geluiden als deze partij langs is geweest.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Soft Skill Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Klanten waarderen ons met
een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

Onze klanten bevinden zich
verspreid door heel Nederland.

#1 trainers

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde trainers.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Hebben jij en je collega’s interesse in een van onze soft skill trainingen?
Als je contact met ons opneemt helpen we je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@softskilltrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0736.