Boek onze soft skill training

Mindmapping

Home » Alle soft skill trainingen » Training Mindmapping

Training Mindmapping

De werkvloer is een snelkookpan van prikkels. Je mailbox, dikke dossiers, rinkelende telefoons en allerlei mensen die om je heen van alles aan het doen zijn. Je moet in het bedrijfsleven meer prikkels verwerken dan ooit tevoren. Bijna niet te doen, zou je denken. Gelukkig er een handige tool om dit efficiënt en effectief te kunnen doen. Bij mindmapping gebruik je je beide hersenhelften op een manier waarmee je nieuwe informatie veel sneller opslaat.

Gebruik je beide hersenhelften om prikkels en nieuwe informatie direct te kunnen verwerken en borgen

Te veel prikkels doen je geen goed. Sterker nog: het is een belangrijke oorzaak van werkverzuim. Mede daarom is het zo belangrijk dat je op een goede manier leert om te gaan met al die prikkels. Mindmapping helpt je daarbij. Je zal na afloop merken dat je sneller verbanden ontdekt en daardoor veel efficiënter met informatie omgaan. Dat zorgt ervoor dat jouw stresslevels dalen, terwijl je productiviteit en efficiëntie stijgt. 

sil je leren hoe je beter met prikkels om kan gaan? Dan is deze soft skill training perfect voor je. Onder het kopje ‘inhoud’ vertellen we je precies wat er aan bod komt.

Inhoud van de training

Hieronder geven we een indicatie van de training. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • Niet iedereen kent mindmapping. Helaas, want het heeft veel voordelen. Daarom willen we je precies laten zien wat een mindmap is en hoe deze je vooruit kan helpen.
 • Het brein is de kern van mindmapping. De hersenhelften kunnen samen informatie sneller en beter verwerken. Hoe werkt dit precies? 
 • Het belangrijkste is dat je de vaardigheden en regels van mindmapping begrijpt. We leren je daarom hoe je proces moet uitvoeren.
 • Je leert door te doen. Daarom bevat het programma verschillende oefeningen, huiswerk en spelletjes. Daarna zal mindmapping geen geheimen meer voor je hebben.
Resultaten van de training

We gaan in deze training werken aan de volgende resultaten.


 • Je kent de theorie van mindmapping en ontdekt welke voordelen je met deze techniek kan behalen.
 • Je kent de grondbeginselen van effectief mindmappen.
 • Door alle technieken uitgebreid te oefenen en te behandelen ben je in staat om volledig zelfstandig effectieve mindmaps te maken.
 • Je merkt na afloop dat je nieuwe informatie sneller en makkelijker opslaat, waardoor je productiviteit verhoogt.
 • Je merkt dat je beter om kan gaan met alle prikkels die op kantoor aanwezig zijn, waardoor je concentratie en vitaliteit verhoogt.
Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


DuurInvesteringGroepsgrootte
4 uur€1.095,00 ex. btwMax. 15 (Meer in overleg)
7 uur€1.995,00 ex. btw Max. 15 (Meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00 ex. btwMax. 15 (Meer in overleg)
3 * 4 uur€3.295,00 ex. btwMax. 15 (Meer in overleg)

Proces voor de training

Voor het slagen van de training is het belangrijk dat de inhoud zo goed mogelijk aansluit op jullie behoefte. Om de inhoud af te stemmen doorlopen we op voorhand een aantal belangrijke stappen:

 1. Ndat we je aanvraag hebben ontvangen plannen we een gesprek in. Dit kan digitaal of face to face zijn. Dat gesprek is ter kennismaking én om meer over de aanvraag te horen. Na het gesprek ontvang je van ons een vrijblijvende offerte.
 2. Gaan we samenwerken? Wat leuk! We sturen je dan een digitaal inventarisatieformulier toe, zodat we nog meer te weten komen over jullie situatie en behoeftes.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de training af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de training afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Werkwijze: actief leren

De werkwijze tijdens een training is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


Voor onze soft skill trainingen hebben we de actief leren-methode ontwikkelt. Daarmee kunnen we in korte tijd toewerken naar een hoog leerrendement.

Actief leren betekent dat de deelnemers in een training veelvuldig zélf aan de slag gaan met de materie. Onze trainers wisselen de nodige theorie daarom regelmatig af met interactieve praktijkonderdelen, zoals opdrachten, reflectie en oefeningen. Door deze manier van werken ontstaan er bij deelnemers razendsnel handvatten en inzichten, die zij vervolgens eenvoudig in hun werkleven kunnen inzetten.

Daarnaast wordt er afwisselend individueel, plenair of in subgroepen gewerkt. Dat houdt de interactie, de energie en het plezier continu op een hoog niveau. Zo wordt leren effectiever én leuker.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox.

Deze training in het kort

Duur: 4, 7 of 2 * 4 uur


Vanaf: €1.095,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Wil je samen met je collega’s aan jullie soft skills werken? Boek deze training!

Vraag via onderstaande knop een offerte aan voor deze training.
We zorgen dat de offerte binnen 48 uur in je mailbox zit.

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben al 150+ klanten mogen helpen.. 😍
Zij beoordelen ons met een 8.8.

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

Wij boeken regelmatig soft skill trainingen voor onze leden. We werken daarvoor altijd samen met Soft Skill Trainer. Ze hebben een breed aanbod, hoge kwaliteit en goede prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

Soft Skill Trainer geeft nu al meer dan 2 jaar trainingen aan onze medewerkers. Ze communiceren altijd snel en duidelijk. Zowel voor als na de training. Dat vinden we heel prettig.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

We hebben bij Soft Skill Trainer een training Complimenteren gevolgd. Onze medewerkers hebben daar ontzettend veel van op kunnen steken. Bedankt voor de leuke training!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Soft Skill Trainer faciliteert al lange tijd trainingen bij ons. Die samenwerking verloopt altijd prettig. Ze denken graag met je mee om samen de perfecte training te bedenken.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Soft Skill Trainer wel eens in voor onze klanten waarbij we catering verzorgen. We horen van die klanten altijd positieve geluiden als deze partij langs is geweest.

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Soft Skill Trainer beschrijven. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Klanten waarderen ons met
een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

Onze klanten bevinden zich
verspreid door heel Nederland.

#1 trainers

We werken uitsluitend met
gespecialiseerde trainers.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Hebben jij en je collega’s interesse in een van onze soft skill trainingen?
Als je contact met ons opneemt helpen we je graag.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@softskilltrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 0736.